ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ GOLF CARS ΤΗΣ ITALCAR ΣΤΗΝ ΧΕΝΙΑ 2022

19 Dec 2022

Κατηγορία:

Συνεπείς στο “ραντεβού” μας με την ξενοδοχειακή αγορά, παρουσιάσαμε στην XENIA 2022 τα ηλεκρικά οχήματα golf cars της ITALCAR.

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού XENIA 2022, στις 26-28 Νοεμβρίου. Μετά από μια επιτυχημένη τουριστική χρονία το ενδιαφέρον από τα ξενοδοχεία είναι αυξημένο και το κλίμα της αγοράς αισιόδοξο.

Η ECOMOTIVE παρουσίασε και φέρος στο περίπτερό της τα ηλεκτρικά οχήματα ιδιωτικών χώρων της ITALCAR. Η ITALCAR διαθέτει πλήρη σειρά ηλεκτρικών οχημάτων που καλύποτουν όλες τις ανάγκες μεταφοράς επιβατών και φορτίων σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο.

 

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ GOLF CARS ΤΗΣ ITALCAR

Κατά την διάρκεια της XENIA 2022 είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα νέα μοντέλα της σειράς ATTIVA .6 με κλειστό κιβώτιο για μεταφορά υλικών, τροφίμων και room service. Με απλό ή ισοθερμικό κιβώτιο τα οχήματα αυτά προσφέρουν λύσεις στις μεταφορές εντός ξενοδοχείου, αθόρυβα, οικολογικά και οικονομικά.

Η ITALCAR παρουσίασε επίσης τις μπαταρίες Λιθίου στα ηλεκτρικά της οχήματα. Όλα τα οχήματα πλέον θα είναι διαθέσιμα με επιλογή ανάμεσα σε μπαταρίες ανοικτού τύπου ή Λιθίου 100 και 200Ah. Οι μπαταρίες Λιθίου προσφέρουν ευκολία στην χρήση, μεγάλη διάρκεια ζωής, μικρότερο βάρος και σίγουρα είναι το μέλλον στην πηγή ενέργειας των οχημάτων. Το 6θέσιο όχημα ATTIVA 6L.6 που παρουσιάστηκε έχει μπαταρίες Λιθίου 200Ah που εξασφαλίζουν πραγματική αυτονομία 130 km με μία φόρτιση.

Τέλος έγινε η παρουσίαση του νέου πίνακα ελέγχου που θα είναι στον βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ATTIVA .6 από τον Φεβρουάριο του 2023. Πρόκειται για ένα νέο touch panel, με πολλές απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό, αλλά και menu με πληροφορίες για την συντήρηση του οχήματος.

Στην έκθεση XENIA είχαμε την υποστήριξη του γενικού διευθυντή της ITALCAR Luca Bernardi και του τεχνικού διευθυντή Massimo Versino. Το περίπτερό μας επισκέφθηκαν και υποστήριξαν αρκετοί συνεργάτες μας από όλη την Ελλάδα. Η ECOMOTIVE υποστηρίζει τους πελάτες της ITALCAR σε όλη την Ελλάδα μέσω εξειδικευμένων τοπικών συνεργατών.

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, ραντεβού στην XENIA 2023…

Κοινοποιήστε το!