Ηλεκτρικά οχήματα για ξενοδοχεία της Italcar

29 Nov 2019

Κατηγορία:

Κερδίστε τις εντυπώσεις των πελατών σας με ηλεκτρικά οχήματα για ξενοδοχεία της ITALCAR.

Με την πλήρη γκάμα σε ηλεκτρικά οχήματα της ITALCAR οι μετακινήσεις και οι μεταφορές στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου δεν αποτελούν πρόβλημα.
Τα ηλεκτρικά οχήματα της ITALCAR είναι αθόρυβα, οικολογικά, άνετα, αποδοτικά και οικονομικά. Η χρήση τους αποτελεί πλεονέκτημα για το ξενοδοχείο, γιατί τονίζει τον οικολογικό και μοντέρνο του χαρακτήρα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ & ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η μεταφορά των πελατών ή και των αποσκευών τους εντός του ξενοδοχείου γίνεται ένα πλεονέκτημα. Από τον χώρο υποδοχής ή τον χώρο parking οι πελάτες επιβιβάζονται σε ηλεκτρικό όχημα και αποβιβάζονται έξω από τον χώρο διαμονής τους. Χωρίς να χρειάζεται να περπατήσουν μεγάλες ή ανηφορικές διαδρομές, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν τις αποσκευές τους, αφού αυτές θα φορτωθούν στον ειδικό χώρο φόρτωσης που διαθέτουν τα ηλεκτρικά οχήματα της ITALCAR.
Η μεταφορά πελατών με ηλεκτρικά οχήματα συντελεί σημαντικά στο να γίνει το ξενοδοχείο πιο φιλικό σε όλους τους πελάτες του. Ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, άτομα με ανάγκες θα μεταφερθούν εύκολα στον προορισμό τους.
Ειδικά για resorts με μεγάλες εσωτερικές διαδρομές οι πελάτες μεταφέρονται στην παραλία, στην πισίνα, στους χώρους εστίασης γρήγορα και άνετα. Ταυτόχρονα απολαμβάνουν την διαδρομή μέσα στο ξενοδοχείο, αφού τα ηλεκτρικά οχήματα της ITALCAR κινούνται με ασφάλεια, είναι αθόρυβα και οικολογικά.
Τα ηλεκτρικά οχήματα για ξενοδοχεία της ITALCAR μπορούν να μεταφέρουν από 2 έως και 14 επιβάτες με τις αποσκευές τους.

HOUSEKEEPING & ROOM SERVICE

Όλες οι εργασίες του housekeeping μέσα στο ξενοδοχείο μπορούν να γίνουν με τα ηλεκτρικά οχήματα για ξενοδοχεία της ITALCAR. Η μεταφορά λευκών ειδών και εξοπλισμού δωματίων, η μεταφορά συσκευών και υλικών καθαρισμού, η μεταφορά εργαλείων κ.λ.π. γίνεται αθόρυβα και εύκολα με τα ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτουν ανοικτό ή κλειστό χώρο φόρτωσης.
Η εξυπηρέτηση δωματίων (roomservice) με μεταφορά τροφίμων, ποτών και έτοιμων γευμάτων γίνεται με τα ειδικά ηλεκτρικά οχήματα roomservice. Η ITALCAR διαθέτει οχήματα με ειδικό κλειστό ισοθερμικό χώρο μεταφοράς τροφίμων. Τα οχήματα αυτά είναι πιστοποιημένα κατά HACCP για μεταφορά τροφίμων. Ο χώρος μεταφοράς διαθέτει ειδική εσωτερική διαμόρφωση για μεταφορά δίσκων ή η διαμόρφωση προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη της ITALCAR. Με τα οχήματα roomservice γίνεται και η εσωτερική μεταφορά κρύων ή ζεστών τροφίμων, πρώτων υλών, ποτών και αναψυκτικών χωρίς αυτά να χάσουν την σωστή θερμοκρασία τους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ένας μεγάλος αριθμός εργασιών μέσα στο ξενοδοχείο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρικά οχήματα για ξενοδοχεία της ITALCAR. Μεταφορά υλικών, μεταφορά συντηρητών, κηπουρών και του εξοπλισμού τους. Μεταφορά απορριμμάτων, επιθεώρηση και φύλαξη του χώρου, παραλαβή και διανομή και πλήθος άλλων εργασιών μπορούν να γίνουν εύκολα και αθόρυβα.

Τα ηλεκτρικά οχήματα για ξενοδοχεία της ITALCAR θα δώσουν λύσεις σε πολλές ανάγκες ενός σύγχρονου ξενοδοχείου. Είναι εντελώς αθόρυβα, μπορούν να κινούνται όλες τις ώρες χωρίς να ενοχλούν τους πελάτες.
Είναι κατάλληλα ακόμη και για χώρους ξενοδοχείων με μεγάλη κλίση (έως και 30%) χάρη στον δυνατό κινητήρα, τον εξαιρετικό ρυθμιστή ταχύτητας (controller) και το εργοστασιακό «κοντό διαφορικό».
Εξοπλισμένα με φώτα LED 3 θέσεων και φώτα ημέρας. Είναι ευδιάκριτα κατά την κίνησή τους την ημέρα και πλήρως λειτουργικά τη νύχτα.
Οικονομικά και απλά στη λειτουργία και τη συντήρησή τους. Εχουν αποτελεσματική υποστήριξη και με πολύ μικρό κόστος χρήσης (περίπου 1 ευρώ ανά φόρτιση για 60-80 Km).

Κοινοποιήστε το!