Ηλεκτρικά οχήματα δημόσιας χρήσης της Italcar

14 Dec 2019

Κατηγορία:

Η ITALCAR παρουσιάζει τα νέα ηλεκτρικά οχήματα δημόσιας χρήσης.

Η σειρά οχημάτων NEV.5 κυκλοφόρησε στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική αγορά στις αρχές του 2019. Πρόκεται για εντελώς νέα οχήματα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ NEV.5

  • Το μικρό 2θέσιο NEV C2S.5, είναι ένα ηλεκτρικό όχημα ιδανικό για κίνηση στο κέντρο της πόλης, σε νησιά, σε τουριστικές περιοχές. Ευέλικτο και πλήρως εξοπλισμένο το C2S.5 θα εντυπωσιάσει τον οδηγό του με την οδική του συμπεριφορά, την οικονομία στη χρήση και τη συντήρηση και την ευκολία χρήσης.
  • Το επαγγελματικό NEV C2C.5, που προσφέρει 2 θέσεις επιβατών και χώρο φόρτωσης. Κατάλληλο για μεταφορές και διανομές εμπορευμάτων στο κέντρο της πόλης. Με δυνατότητα ανοικτού ή κλειστού χώρου φόρτωσης το C2C.5 αποτελεί ένα σύγχρονο, οικονομικό και οικολογικό μέσο για τον επαγγελματία.
  • Το 4θέσιο NEV L4S.5, ένα ηλεκτρικό όχημα κατάλληλο για επαγγελματική ή ιδιωτική χρήση. Ιδανικό για τους πελάτες του ξενοδοχείου, την οικογένεια, την παρέα ακόμη και για ενοικίαση. Ολοι οι επιβάτες κάθονται προς τα εμπρός. Ασφαλές και άνετο θα μεταφέρει τους επιβάτες του και θα εντυπωσιάσει στο πέρασμά του.

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα νέα ITALCAR NEV.5 διαθέτουν εντυπωσιακό εξοπλισμό, που θα καλύψει τον οδηγό και τους επιβάτες τους. Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας για την ITALCAR, όλα τα οχήματα διαθέτουν roll-bar, πλευρικές πόρτες, ζώνες 3 σημείων για τους επιβάτες, φώτα LED και φώτα ημέρας.

Επιπλέον διαθέτουν επιλογή αργής-γρήγορης κίνησης, σύστημα αερισμού και θέρμανσης καμπίνας, ραδιόφωνο, πόρτες που κλειδώνουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ

Τα ηλεκτρικά οχήματα δημόσιας χρήσης ITALCAR NEV.5 διαθέτουν μπαταρίες κλειστού τύπου AGM χωρίς συντήρηση. Φορτίζουν σε μια απλά πρίζα σούκο. Εχουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης, περίπου 1,00€ / 60 km.

Όλα τα ηλεκτρικά οχήματα για δημόσια κυκλοφορία της ITALCAR διαθέτουν Ευρωπαϊκή και Ελληνική Έγκριση Τύπου. Οι κατηγορίες των εγκρίσεων τύπου είναι ανάλογα με το μοντέλο :

  • κατηγορία L6E – ΤΕΤΡΑΚΥΚΛΟ ΕΛΑΦΡΥ ΤΥΠΟΥ – ΜΟΝΤΕΛΑ NEV C2S, C2C
  • κατηγορία L7E – ΤΕΤΡΑΚΥΚΛΟ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ – ΜΟΝΤΕΛΑ C2S, C2C, L4S
  • κατηγορία Μ2 – ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 16 ΘΕΣΕΩΝ – ΜΟΝΤΕΛΟ SHUTTLE M2

Δείτε εδώ τα νέα ηλεκτρικά οχήματα δημόσιας χρήσης της ITALCAR και στο website της ITALCAR.

Κοινοποιήστε το!