ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ITALCAR ΣΤΗΝ XENIA 2021

24 Jan 2022

Κατηγορία:

Πραγματοποιήθηκε στις 27-29 Νοεμβρίου 2021 η μεγαλύτερη έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού XENIA 2021.

Η έκθεση XENIA επανήλθε μετά από 1 χρόνο απουσίας λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Η συμμετοχή επισκεπτών και εκθετών στην XENIA 2021 ήταν μεγάλη, σε σχέση με της συνθήκες, το κλίμα θετικό και διάχυτη η αισιοδοξία του τουριστικού κλάδου για καλύτερες ημέρες και ανάπτυξη τη νέα σεζόν.

Η ECOMOTIVE στο περίπτερό της παρουσίασε τα ηλεκτρικά οχήματα της ITALCAR, τα οποία προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις στην μεταφορά επιβατών και φορτίων στα ξενοδοχεία.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα ηλεκτρικά οχήματα της ITALCAR ήταν μεγάλο.

 

ITALCAR – ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΩΝ

Η ITALCAR είναι Ευρωπαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων. Τα οχήματα της ITALCAR είναι προσαρμοσμένα στις Ευρωπαϊκές ανάγκες και προδιαγραφές, βελτιώνονται και εξελίσσονται συνεχώς ακολουθώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της. Έχει έδρα στην βιομηχανική περιοχή του Τορίνο Ιταλίας και γεωγραφικά μπορεί να καλύψει άμεσες αποστολές σε όλη την Ευρώπη.

H ITALCAR διαθέτει πλήρη γκάμα οχημάτων για τα ξενοδοχεία, για την μεταφορά επιβατών & αποσκευών, housekeeping, μεταφορά φορτίων, μεταφορά τροφίμων και room service.

Τα ηλεκτρικά οχήματα ITALCAR είναι εντελώς αθόρυβα, μπορούν να κινούνται όλες τις ώρες χωρίς να ενοχλούν τους πελάτες. Είναι κατάλληλα για χώρους ξενοδοχείων με μεγάλη κλίση, χάρη στον δυνατό κινητήρα, τον εξαιρετικό ρυθμιστή ταχύτητας (controller) και το εργοστασιακό «κοντό διαφορικό». Εξοπλισμένα με φώτα LED 3 θέσεων και φώτα ημέρας. Είναι ευδιάκριτα κατά την κίνησή τους την ημέρα και πλήρως λειτουργικά τη νύχτα. Οικονομικά και απλά στη λειτουργία και τη συντήρησή τους. Έχουν αποτελεσματική υποστήριξη και μικρό κόστος χρήσης και συντήρησης.

Η ECOMOTIVE έχει ως αποκλειστική δραστηριότητα την αντιπροσώπευση των οχημάτων της ITALCAR στην Ελλάδα. Είναι εξειδικευμένη εταιρεία στα ηλεκτρικά οχήματα και διαθέτει δίκτυο συνεργατών για την υποστήριξη των πελατών της ITALCAR.

Ραντεβού στην XENIA 2022…

Κοινοποιήστε το!