Η ECOMOTIVE ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ XENIA 2021

31 Aug 2021

Κατηγορία:

Η ECOMOTIVE θα συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού XENIA 2021, η οποία θα διεξαχθεί στις 27-29 Νοεμβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερό μας, όπου θα παρουσιάσουμε τα ηλεκτρικά οχήματα της ITALCAR.

Η τουριστική αγορά, μετά την κρίση από τις συνέπειες και τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία, δείχνει ήδη σημάδια ανάκαμψης. Είναι εμφανής η επιθυμία όλων για νέα ταξίδια, διακοπές και ιδιαίτερα στην πανέμορφη Ελλάδα.

Τα ξενοδοχεία μας είναι σύγχρονα και προσφέρουν στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις και παροχές ώστε η διαμονή τους στην Ελλάδα να μείνει αξέχαστη. Ολα τα μεγάλα σύγχρονα ξενοδοχεία εξοπλίζονται με ηλεκτρικά οχήματα για τις εσωτερικές μεταφορές και μετακινήσεις.

ITALCAR – ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΩΝ

Τα ηλεκτρικά οχήματα ITALCAR είναι εντελώς αθόρυβα, μπορούν να κινούνται όλες τις ώρες χωρίς να ενοχλούν τους πελάτες.
Είναι κατάλληλα για χώρους ξενοδοχείων με μεγάλη κλίση, χάρη στον δυνατό κινητήρα, τον εξαιρετικό ρυθμιστή ταχύτητας (controller) και το εργοστασιακό «κοντό διαφορικό».
Εξοπλισμένα με φώτα LED 3 θέσεων και φώτα ημέρας. Είναι ευδιάκριτα κατά την κίνησή τους την ημέρα και πλήρως λειτουργικά τη νύχτα.
Οικονομικά και απλά στη λειτουργία και τη συντήρησή τους. Εχουν αποτελεσματική υποστήριξη και μικρό κόστος χρήσης και συντήρησης.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΝΙΑ

Η XENIA είναι μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου. Αποτελεί το ετήσιο απαραίτητο ραντεβού πλήθους επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ξενοδοχειακού αλλά και ευρύτερου κλάδου του τουρισμού.

Επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μικρών καταλυμάτων έρχονται σε επαφή με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας και προμηθευτές του επισιτιστικού κλάδου, των οποίων οι υπηρεσίες βρίσκουν εφαρμογή σε βασικούς τομείς λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Η έκθεση XENIA θα διεξαχθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας των εμπορικών εκθέσεων, το οποίο θα ακολουθηθεί πιστά και τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών.

Ραντεβού λοιπόν στην XENIA 2021!

Κοινοποιήστε το!