ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΧΗΜΑ EZGO 2

Golf carts μεταχειρισμενα & προσφορές για το 2020

Golf carts μεταχειρισμενα, από ανακατασκευή και ειδικές προσφορές σε καινούργια ηλεκτρικά οχήματα της ITALCAR. Η ECOMOTIVE σας προσφέρει επιλεγμένα ηλεκτρικά οχήματα ιδιωτικών χώρων για κάθε ανάγκη. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

 

Προσφορές σε καινούργια οχήματα της ITALCAR

Εξασφαλίσαμε, σε συνεργασία με το εργοστάσιο της ITALCAR, ειδικές τιμές σε δημοφιλή καινούργια μοντέλα. Συγκεκριμένα για τα μικρά μοντέλα ATTIVA B2.6 2θέσιο με καρότσα και B4.6 4θέσιο με αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα, θα ισχύει ειδική τιμή για παραγγελίες έως 30 Ιουνίου 2020.

ηλεκτρικο οχημα ITALCAR ATTIVA B2.6
Επιλεγμένα golf carts μεταχειρισμενα

Για να είναι συμφέρουσα η απόκτηση ενός μεταχειρισμένου ηλεκτρικού οχήματος, σε σχέση με την απόκτηση ενός καινούργιου, θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και χαμηλή τιμή. Στα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά οχήματα επιλέγουμε συγκεκριμένα οχήματα από Ελλάδα ή Ιταλία, κυρίως της E-Z-GO ή της CLUB CAR.

Τα οχήματα ελέγχονται προσεκτικά σε όλες τις βασικές λειτουργίες τους.  Γίνεται η βασική συντήρηση που περιλαμβάνει ελέγχους και επισκευές αν χρειάζεται στο σύστημα διεύθυνσης, στις αναρτήσεις, στα φρένα, στο διαφορικό, στα ηλεκτρικά μέρη κ.λ.π. Τοποθετούνται καινούργιες μπαταρίες και γίνεται έλεγχος του φορτιστή. Τα ελαστικά είναι σε καλή κατάσταση, όπως και οι επενδύσεις των καθισμάτων και το εμπρός Plexiglas.

Τα διαθέσιμα χρώματα των οχημάτων αναγράφονται κάθε φορά. Δίνεται εγγύηση στις μπαταρίες ή σε όλο το όχημα ανάλογα με κάθε περίπτωση.

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΧΗΜΑ CLUBCAR 3

 

Ηλεκτρικά οχήματα από ανακατασκευή

Σε συγκεκριμένα ηλεκτρικά οχήματα γίνεται πλήρης ανακατασκευή. Η ανακατασκευή περιλαμβάνει, πλήρη συντήρηση μηχανικών και ηλεκτρικών μερών, έλεγχο καλωδίωσης, καινούργιες μπαταρίες, καινούργιο Plexiglas, καινούργιες ταπετσαρίες καθισμάτων, καινούργια ή επισκευασμένα πλαστικά μέρη και οροφή.

Τα διαθέσιμα χρώματα των οχημάτων αναγράφονται κάθε φορά. Τα οχήματα από ανακατασκευή παραδίδονται “σαν καινούργια” στον νέο ιδιοκτήτη τους, με εγγύηση 12 μηνών που μπορεί να επεκταθεί.

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΧΗΜΑ EZGO 14

 

Στην ECOMOTIVE είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σε ηλεκτρικά οχήματα. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και την πλήρη γκάμα καινούργιων ηλεκτρικών οχημάτων της ITALCAR.

Για οτιδήποτε σχετικά με ηλεκτρικά οχήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας κι εμείς θα βούμε την καλύτερη δυνατή λύση.