ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ITALCAR 62

Βελτιώσεις στα ηλεκτρικά οχήματα ITALCAR ATTIVA .6

Για τα ηλεκτρικά οχήματα ιδιωτικών χώρων της σειράς ATTIVA.6, η ITALCAR προχώρησε σε μια σειρά από βελτιώσεις στις αρχές του 2020. 

Η σειρά ATTIVA.6 κυκλοφορεί ήδη στην Ελληνική αγορά από το 2019, οι βελτιώσεις αφορούν την απόδοση, την εργονομία, τη λειτουργικότητα και τον εξοπλισμό των οχημάτων.

 

1. Νέο ψηφιακό πάνελ σε όλα τα βασικά μοντέλα

Παρέχει στον οδηγό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις λειτουργίες του οχήματος : φόρτιση μπαταριών, τάση μπαταριών, ταχύτητα κίνησης, χιλιομετρητή, ενδείξεις για φώτα, φλας, χειρόφρενο και όπισθεν. Με ειδική χρωματική ένδειξη φόρτισης μπαταριών, ώστε κάθε στιγμή να είναι ευδιάκριτο στον οδηγό το φορτίο των μπαταριών.

 

2. Στάνταρντ κοντό διαφορικό σε όλα τα βασικά μοντέλα

Εργοστασιακό κοντό διαφορικό με σχέση μετάδοσης 16:1 που εξασφαλίζει την ικανότητα κίνησης σε ανηφόρες με κλίση 30% και με πλήρες φορτίο.

 

3. Νέος ενσωματωμένος φορτιστής σε όλα τα μοντέλα

Νέος αυτόματος ενσωματωμένος φορτιστής με ρεύμα εξόδου 48V – 30A, για ταχύτερη φόρτιση των μπαταριών του οχήματος. Ο νέος φορτιστής διαθέτει ενδεικτική λυχνία της κατάστασης φόρτισης των μπαταριών και η φόρτιση του οχήματος γίνεται από κοινή μονοφασική πρίζα σούκο 230V – 16A.

 

4. Θύρες USB σε όλα τα βασικά μοντέλα

Εργονομία και χρηστικότητα με 2 θύρες USB για τη φόρτιση κινητών συσκευών οδηγού και επιβατών, με ρεύμα εξόδου 5V – 2,1A. Τα ηλεκτρικά οχήματα ATTIVA.6 είναι τα πιο χρηστικά και φιλικά για τον οδηγό και τους επιβάτες τους.

 

5. Νέος σχεδιασμός ταμπλό

Mε 2 μεγάλες θέσεις για μπουκάλια ή ποτήρια και με θέσεις για 2 κινητά τηλέφωνα για οδηγό και συνοδηγό. Επιπλέον 2 μεγάλες θήκες για αντικείμενα στο αριστερό και δεξί μέρος του ταμπλό.

 

6. Standard 4 υδραυλικά δισκόφρενα σε όλα τα μοντέλα XTR

Το υδραυλικό σύστημα φρένων αποτελείται από 2 ανεξάρτητα κυκλώματα με δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς και ανεξάρτητο χειρόφρενο. Εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση στο φρενάρισμα για την ασφάλεια των επιβατών.

 

7. Νέο υλικό καθισμάτων σε όλα τα μοντέλα

Με το νέο υλικό των καθισμάτων εξασφαλίζεται μεγαλύτερη αντοχή στη χρήση, στην έκθεση σε ήλιο ή βροχή. Επιπλέον το ανοικτόχρωμο μπεζ χρώμα δεν επιτρέπει την υπερθέρμανση των καθισμάτων στον ήλιο, προσφέροντας άνετη μετακίνηση στους επιβάτες του οχήματος.

 

Δείτε εδώ όλη τη γκάμα των νέων ITALCAR ATTIVA.6 και στο website της ITALCAR.